Aktuelle linker
LANDSDEKKENDE INSTITUSJONER:
  ABM-sektoren
  Kultur-og lokalhistorie
  Kulturvern

LOKALSTOFF:
  Kommuner
  Museer
  Skoler
  Reiseliv
  Lokalhistorisk stoff

 

KILDESTOFF:
  Arkivmateriale
  Fotografier
  Kart
  Lyd/film/video
  Gjenstander/nettutstillinger
  Faste kulturminner
  Slektsgranskning
  Diskusjonsgrupper
     
Kommuner
Her finner du linker til Øvre-og Nedre Eiker kommuner og Buskerud Fylkeskommune.
Buskerud Fylkeskommune: Lokale nyheter fra Buskerud, med vekt på politiske saker som sorterer under fylkeskommunen. Det er lagt ut saksdokumenter, planer, rapporter og statistikk, samt debattsider. Dessuten finner en adresser m.m. til fylkeskommunale etater og institusjoner.
Øvre Eiker kommune: Øvre Eiker kommunes offisielle hjemmeside, med informasjon om planer og prosjekter i kommunens regi, samt en del lokale nyheter. Fyldig oversikt over den politiske virksomhet i kommunen, med referat fra møter i kommunestyre, formannskap og fagkomiteer, samt oversikt over medlemmene her.
Skotselv grendeutvalg: Hjemmeside for grendeutvalget, med nyheter fra lokalmiljøet og stedsutviklingsarbeidet i Skotselv.
Røren grendeutvalg: Hjemmeside for grendeutvalget, med nyheter fra lokalmiljøet og stedsutviklingsarbeidet på Røren.
Fiskum grendeutvalg: Hjemmeside for grendeutvalget, med nyheter fra lokalmiljøet og stedsutviklingsarbeidet på Fiskum.
Ormåsen grendeutvalg: Hjemmeside for grendeutvalget, med nyheter fra lokalmiljøet og stedsutviklingsarbeidet på Ormåsen.
Nedre Eiker kommune: Nedre Eiker kommunes offisielle hjemmeside, med informasjon om planer og prosjekter i kommunens regi, samt en del lokale nyheter. Fyldig oversikt over den politiske virksomhet i kommunen, med referat fra møter i kommunestyre, formannskap og fagkomiteer, samt oversikt over medlemmene her.